Κατηγορίες

Πίστεψε σε εσένα

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-635-039-9
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Rut Nieves
Τιμή: 14,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,68€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Περιεχόμενα Δείγμα από το βιβλίο 

Η συγγραφέας: Rut Nieves

«Πώς θα είναι η ζωή μου σε 10 χρόνια, αν συνεχίσω να κάνω τα ίδια; Η απάντηση ήταν τόσο ξεκάθαρη, που στα τριάντα πέντε μου τα άφησα όλα για να βρω τον εαυτό μου, να βρω αυτό που μου έλειπε.

Άφησα την αρχιτεκτονική, το διαμέρισμά μου, την πόλη μου, τη χώρα μου και τους ανθρώπους που αγαπούσα περισσότερο από όλους. Και πήγα να ζήσω στα δάση του Μέλανα Δρυμού ψάχνοντας απαντήσεις. Εκεί άρχισα να έρχομαι σε επαφή με την ουσία μου και με ό,τι αγαπούσα πραγματικά. Και τότε ήρθαν όλες οι απαντήσεις.

Έναν χρόνο πριν ξεκινήσω να γράφω αυτό το βιβλίο, κατάλαβα γιατί είχε φτάσει η ζωή μου σε αυτό το σημείο, γιατί δεν είχα καταφέρει να ζήσω τα όνειρά μου. Κατάλαβα πώς οι πεποιθήσεις που είχε απορροφήσει το μυαλό μου τα πρώτα επτά χρόνια της ζωής μου με είχαν καθοδηγήσει και είχαν καθορίσει την υπόλοιπη ύπαρξή μου.»

Οι αναγνώστες λένε:

«Για εμένα, ήταν ένα ταξίδι προς την αναζήτηση της αλήθειας και των μεγάλων ερωτημάτων της ζωής και με βοήθησε να βρω απαντήσεις που δίνουν νόημα σε όλα».

  Αναγνώστρια στο Amazon.es

«Μόλις τελείωσα το βιβλίο και το νιώθω βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ, Ρουτ».

Jesús Vegas, αναγνώστης

«Εδώ και πολλά χρόνια διαβάζω εκατοντάδες βιβλία ψάχνοντας απαντήσεις που μοιάζουν να μην έρχονται ποτέ. Σε αυτό το βιβλίο βρήκα επιτέλους όλα τα κλειδιά για να πιστέψω σ’ εμένα».

Ruth Soley, αναγνώστρια

«Ένα βιβλίο που φωτίζει την καρδιά σου. Απίστευτα δυνατό».

Rocío Leal, αναγνώστρια

ΣΧΗΜΑ: 14,5 x 23 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 256 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-960-635-039-9 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2019