Κατηγορίες

Από τα ψηλά στα χαμηλά: Το προσωπικό ευαγγέλιο της πτώχευσης

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-546-671-8
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Αλεξάνδρου Ίων
Τιμή: 14,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,06€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε και κανείς δεν σας έχε πει ποτέ για να αντιμετωπίσετε την καταστροφή και την πτώχευση, βάζοντας θεμέλια για μια νέα αρχή στην Ελλάδα σήμερα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που έρχεται να καλύψει μια μεγάλη και έντονη σύγχρονη ανάγκη, μιας και σήμερα,«με πάνω από δύο εκατομμύρια εγγραφές στονΤειρεσία, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο μισός και πλέον επιχειρηματικός κόσμος της χώρας, βρίσκεται στην κατάσταση που,πολύ διακριτικά, ονομάζεται αθέτηση υποχρεώσεων».

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους έχουν ήδη μπει στο προπτωχευτικό ή πτωχευτικό μονοπάτι, χωρίς κανείς να τους έχει μιλήσει ποτέ για όσα καθοριστικά συνεπάγεται για το υπόλοιπο της ζωής τους ή κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί «κανείς δεν διδάσκει την πτώχευση, όπως παλιά, κανείς δεν δίδασκε τα περί σεξ και όλοι τα μάθαιναν άτσαλα,στο πεζοδρόμιο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο βιβλίο.
 

Στόχος του βιβλίου είναι να προσφέρει έναν προσωπικό οδηγό αντιμετώπισης της οικονομικής καταστροφής και πτώχευσης, που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όχι μόνο στους επιχειρηματίες αλλά και στους πάμπολλους σήμερα νομικούς, οικονομικούς και επιχειρηματικούς συμβούλους που ασχολούνται με τις προπτωχευτικές και πτωχευτικές διαδικασίες.

www.ionalexandrou.gr

ΣΧΗΜΑ: 14 x 21 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 224 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-960-546-671-8 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2015