Κατηγορίες

Ξεπερνώντας τον Πανικό*εξαντλημενο*

Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-546-229-1
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Derrick Silove, Vijaya Manicavasagar
Τιμή: 10,90€ 8,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,21€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Ένας οδηγός αυτοβοήθειας με γνωσιακές-συμπεριφοριστικές τεχνικές

Συγγραφείς: Derrick Silove, Vijaya Manicavasagar

Πάρα πολλοί άνθρωποι πάσχουν από αγχώδεις διαταραχές – σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα εκδηλώνουν επεισόδια ξαφνικού και έντονου άγχους, τις γνωστές «κρίσεις πανικού». Οι κρίσεις πανι­κού μπορεί να οφείλονται σε γενετική προδιάθεση ή σε εμπειρί­ες που είχε το άτομο τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ή μπορεί να είναι αντίδραση σε σοβαρά γεγονότα της ζωής. Οι περισσότεροι άνθρωποι είτε υποφέρουν σιωπηλά κρατώντας τα προβλήματά τους κρυφά για πολλά χρόνια, είτε στην προσπάθειά τους να τα αντιμετωπίσουν βρίσκουν διέξοδο στην κατανάλωση αλκοόλ ή στα ναρκωτικά. Κάποιοι πάντως φθάνουν μέχρι το κατώφλι του ειδικού ζητώντας βοήθεια. Αρκεί όμως αυτό;

Το βιβλίο αυτό είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο εγχειρίδιο αυτοβο­ήθειας που επιτρέπει στους ανθρώπους να διαχειριστούν τα προ­βλήματα που τους οδήγησαν στις κρίσεις πανικού, αλλά και τα προ­βλήματα που προέκυψαν εξαιτίας τους. O στόχος του είναι διπλός: πρώτον, να βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα και σε βάθος τη διαταραχή πανικού· δεύτερον, μέσα από ασκήσεις και ειδικές εφαρμογές να του διδάξει δεξιότητες αντιμετώπισης και πρό­ληψης των κρίσεων πανικού και της διαταραχής της αγοραφοβίας.

Τα βιβλία της σειράς «Ψυχολογική Βοήθεια & Αυτοεκπαίδευση» είναι επίκαιροι και πολύ πρακτικοί οδηγοί αντιμετώπισης συγκεκρι­μένων ψυχολογικών προβλημάτων, που δίνουν στους ανθρώπους την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

περιεχόμενα δείγμα

ΣΧΗΜΑ: 14 x 20,5 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 208 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-960-546-229-1  | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2014