Κατηγορίες

Ξεπερνώντας την Κατάθλιψη*εξαντλημενο*

Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-546-228-4
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Paul Gilbert
Τιμή: 13,90€ 11,10€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,47€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Ένας οδηγός αυτοβοήθειας με γνωσιακές-συμπεριφοριστικές τεχνικές

O συγγραφέας: Paul Gilbert

Επιστημονική επιμέλεια: Δημήτριος Μόνος

Πάρα πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από κατάθλιψη –ήπια ή πιο βα­ριάς μορφής– που μπορεί να οφείλεται σε γενετική προδιάθεση ή να είναι αντίδραση σε σοβαρά γεγονότα της ζωής. Οι άνθρωποι με κατάθλιψη γνωρίζουν την απόλυτη δυστυχία, κάνουν «μαύρες σκέ­ψεις» για τον εαυτό τους και τους άλλους, βιώνουν την αδράνεια που τους εμποδίζει να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους. Πολλοί υποφέρουν σιωπηλά και κρατούν κρυφά τα προβλή­ματά τους για πολλά χρόνια, ίσως επειδή αισθάνονται υπερβολική ντροπή ή πολλές ενοχές. Κάποιοι άλλοι φθάνουν μέχρι το κατώφλι του ειδικού ζητώντας βοήθεια. Αρκεί όμως αυτό;

Το βιβλίο αυτό είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο εγχειρίδιο αυτοβο­ήθειας που επιτρέπει στους ανθρώπους να διαχειριστούν την κατά­θλιψη και τα προβλήματα που προέκυψαν εξαιτίας της. O στόχος του είναι διπλός: πρώτον, να βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα και σε βάθος το θέμα της κατάθλιψης· δεύτερον, μέσα από ασκήσεις και ειδικές εφαρμογές να του διδάξει δεξιότητες αντιμετώ­πισης αυτού του προβλήματος.

Το βιβλίο όμως απευθύνεται επίσης στους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον του καταθλιπτι­κού ατόμου, οι οποίοι πολλές φορές αδυνατούν να κατανοήσουν τη συμπεριφορά του και τις αντιδράσεις του. Τα βιβλία της σειράς «Ψυχολογική Βοήθεια & Αυτοεκπαίδευση» είναι επίκαιροι και πολύ πρακτικοί οδηγοί αντιμετώπισης συγκεκρι­μένων ψυχολογικών προβλημάτων, που δίνουν στους ανθρώπους την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

περιεχόμενα δείγμα

ΣΧΗΜΑ: 14 x 21 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 488 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-960-546-228-4  | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2014