Κατηγορίες

Άτλας διεθνών σχέσεων

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-635-363-5
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Pascal Boniface
Τιμή: 22,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,75€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Περιεχόμενα Δείγμα από το βιβλίο 

O συγγραφέας: Pascal Boniface

Επιστημονική Επιμέλεια: Σωτήρης Ντάλης

Είναι η επιρροή της Δύσης πάντα το ίδιο κυρίαρχη;Πώς εδραιώνονται οι αναδυόμενες δυνάμεις, όπως η Κίνα,η Ινδία ή η Βραζιλία; Ποιες προκλήσεις αντιπροσωπεύουν οι πρώτες ύλες στο πλαίσιο των διεθνών σχέσεων;

Τα γεγονότα της διεθνούς σκηνής έχουν όλο και µεγαλύτερες συνέπειες στην καθηµερινή ζωή µας. Μερικές φορές όµως είναι δύσκολο να τα κατανοήσουµε. Μέσα στη «θορυβώδη» και συνεχή ροή των πληροφοριών, δεν είναι πάντα εύκολο να διακρίνουµε τα σηµαντικά από τα επουσιώδη και να διαµορφώσουµε µια σφαιρική άποψη που θα µας βοηθήσει να γνωρίζουµε τα «κλειδιά» του παγκοσµιοποιηµένου πλανήτη και να αντιλαµβανόµαστε τις προκλήσεις του.

Στο έργο αυτό ο Pascal Boniface σκιαγραφεί µε αδιαµφισβήτητη παιδαγωγική σαφήνεια τον πολύπλοκο, µεταλλασσόµενο κόσµο µας. Συνδυάζοντας το ιστορικό βάθος µε την αποκρυπτογράφηση της επικαιρότητας, φωτίζει τα πολλαπλά κίνητρα λαών, κρατών και πρωταγωνιστών της παγκόσµιας σκηνής.

Η νέα αυτή έκδοση περιλαµβάνει 100 επικαιροποιηµένους, κατανοητούς και καλαίσθητους χάρτες, οι οποίοι δίνουν στους αναγνώστες τη δυνατότητα να συνθέσουν τα σηµαντικά φαινόµενα των διεθνών σχέσεων.
 

ΣΧΗΜΑ: 21 x 29 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 176 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-960-635-363-5 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2022