Κατηγορίες

Συζητήσεις με τον Θεό -Βιβλίο 1

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-635-420-5
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Neale Donald Walsch
Τιμή: 14,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,06€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Περιεχόμενα Δείγμα από το βιβλίο 

O συγγραφέας: Neale Donald Walsch

Ας υποθέσουμε ότι είχες τη δυνατότητα να κάνεις στον Θεό τις πιο περίπλοκες και δύσκολες ερωτήσεις − για την αγάπη και την πίστη, για τη ζωή και τον θάνατο, το καλό και το κακό. Ας υποθέσουμε ότι ο Θεός σού έδινε σαφείς, ξεκάθαρες και κατανοητές απαντήσεις. 

Αυτό συνέβη στον Neale Donald Walsch. Μπορεί να συμβεί και σ’ εσένα.  Ίσως να βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο... 

Άκουσα την καρδιά σου να κλαίει. Είδα την ψυχή σου να ψάχνει απεγνωσμένα. Ξέρω πόσο βαθιά επιθυμείς την αλήθεια. Το φωνάζεις με αληθινό πόνο, αλλά και με χαρά. Με ικέτευσες γι’ αυτό μερόνυχτα ολόκληρα. 

Εδώ σου αποκαλύπτομαι, με τόσο ξεκάθαρους όρους, που δεν μπορείς πια να παρεξηγήσεις και να παρανοήσεις τίποτα. Σε γλώσσα κατανοητή, που δεν μπορεί να σε μπερδέψει. Σε τόσο απλό λεξιλόγιο, που δεν μπορείς να χαθείς στον βερμπαλισμό. Εμπρός, λοιπόν. Ρώτησέ Με οτιδήποτε. Οτιδήποτε. Θα προσπαθήσω να δώσω την απάντηση. Θα επιστρατεύσω ολόκληρο το σύμπαν για να το κάνω. Μην επαναπαύεσαι, λοιπόν! 

Μπορεί να κάνεις την ερώτησή σου και, στη συνέχεια, να αφήσεις το βιβλίο. Αλλά πρόσεχε. Εγώ σε ακούω. Και σου απαντώ. Με τα λόγια από το επόμενο τραγούδι που θα ακούσεις. Με τις πληροφορίες στο επόμενο άρθρο που θα διαβάσεις. Την ιστορία της επόμενης ταινίας που θα παρακολουθήσεις. Με μια τυχαία φράση του επόμενου ατόμου που θα συναντήσεις. Ή τον ψίθυρο του ποταμού, του πελάγους, του ανέμου που χαϊδεύει το αυτί σου. Όλα αυτά είναι φερέφωνα δικά Μου. Όλα είναι δίαυλοι ανοιχτοί σε Εμένα. 

Εγώ θα σου μιλήσω μόνο αν θες να ακούσεις. Θα σε πλησιάσω μόνο αν Με προσκαλέσεις. 

Έτσι θα σου δείξω ότι ήμουν πάντα εκεί. Για εσένα. Με κάθε τρόπο. 

ΣΧΗΜΑ: 14,5 x 23 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 304 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-960-635-420-5 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2021