Κατηγορίες

Η Αγάπη της Ζωής σου

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-635-422-9
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Rut Nieves
Τιμή: 15,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Περιεχόμενα Δείγμα από το βιβλίο 

Η συγγραφέας: Rut Nieves

ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

 

Γιατί κάποιοι άνθρωποι δημιουργούν τόσο εύκολα σχέσεις και κάποιοι άλλοι όχι; Γιατί κάποιοι άνθρωποι απολαμβάνουν σταθερές και παθιασμένες σχέσεις και κάποιοι άλλοι όχι; Τίποτα από ό,τι έζησες δεν ήταν τυχαίο. Ο τρόπος που σχετίζεσαι καθορίστηκε στην παιδική σου ηλικία. Τι γνώμη είχαν οι γονείς σου για τον έρωτα; Τι γνώμη είχαν οι γυναίκες της οικογένειάς σου για τους άντρες; Τι γνώμη είχαν εκείνοι για αυτές; Πώς τους συμπεριφέρονταν; Όλα όσα έζησες είναι αποτέλεσμα της πολιτισμικής και διαγενεακής κληρονομιάς που έλαβες και των συμπερασμάτων που έβγαλες στην παιδική σου ηλικία για τον εαυτό σου, τον έρωτα, τους άντρες και τις γυναίκες.

Η σχέση σου με την αγάπη δεν διαφέρει από τη σχέση που έχεις με τον εαυτό σου, ενώ ο τρόπος που θαυμάζεις, παρατηρείς και ακούς το ταίρι σου δεν είναι παρά μια αντανάκλαση του τρόπου που θαυμάζεις, παρατηρείς και ακούς τον εαυτό σου. Με το Η αγάπη της ζωής σου θα βρεις πολλές απαντήσεις σε όσα σου συνέβησαν μέχρι τώρα και θα ανακαλύψεις έναν δρόμο για να μπορέσεις να απολαύσεις τις σχέσεις που επιθυμείς και αξίζεις να ζήσεις από εδώ και πέρα.

Οι αναγνώστες λένε:

«Η αγάπη της ζωής σου είναι η κορυφή της τριλογίας».
Έστερ
 

«Αυτό είναι ένα από τα βιβλία που θα έπρεπε να διαβάσουν όλοι, ώστε να συναντηθούν ξανά με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Ένα κράμα συναισθημάτων, συγκινήσεων και απαντήσεων, που θα σε αφυπνίζουν σε κάθε σελίδα».
Μίριαμ
 

«Πολύτιμο. Ευχαριστώ, Ρουτ. Τα βιβλία σου με έκαναν τον άνθρωπο που έπρεπε πάντα είμαι. Δεν πίστευα στα θαύματα μέχρι που σε γνώρισα μέσα από τα βιβλία σου».
Κάρλος
 

«Εξαιρετικό! Το προτείνω σε όλους, αλλά όχι μόνο αυτό. Και τα τρία βιβλία».
Μιγκέλ

ΣΧΗΜΑ: 14,5 x 23 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 368 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-960-635-422-9 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2021