Κατηγορίες

Ψηφιακή Γενιά

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-635-025-2
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 11,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,23€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Περιεχόμενα Δείγμα από το βιβλίο 

Επιστημονική Επιμέλεια: Άρτεμις Τσίτσικα, Αλέξανδρος Καπανιάρης

Το διαδίκτυο είναι το πιο συναρπαστικό και διαδραστικό μέσο στην ιστορία της ανθρωπότητας, με απίστευτες δυνατότητες ενημέρωσης, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Είναι ένας κόσμος ελευθερίας, συγχρόνως όμως είναι και ένας κόσμος πιθανών αδιεξόδων.

Στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, τα νέα ψηφιακά μέσα και το διαδίκτυο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθηµερινότητας των παιδιών και των εφήβων. Με το διαδίκτυο η νέα «ψηφιακή» γενιά είναι σε θέση να καλύψει σημαντικές ψυχοκοινωνικές και ακαδημαϊκές της ανάγκες, αποκομίζοντας θετικές εμπειρίες κοινωνικοποίησης και ενημέρωσης.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας «φωτίζει» τις πτυχές της ενασχόλησης των παιδιών και των εφήβων με το καταπληκτικό αυτό εργαλείο, περιγράφοντας τη λειτουργική αλλά και τη δυσλειτουργική του χρήση. Με απλό και εμπεριστατωμένο λόγο βοηθά γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και ειδικούς ψυχικής υγείας να κατανοήσουν τη σχέση των νέων ανθρώπων με το διαδίκτυο, έτσι ώστε να συμβάλουν στην ενδυνάμωσή τους και να τους μάθουν να αποφεύγουν τις «παγίδες», μικρές ή μεγάλες, που πάντα παραμονεύουν.

ΣΧΗΜΑ: 16 x 23 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 176 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-960-635-025-2 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2019

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΑ...

Ο εκφοβισμός στο περιβάλλον του παιδιού και του εφήβου

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...

Η συναρπαστική περίοδος της εφηβείας