Κατηγορίες

Μη Βασανίζεστε για μικροπράγματα στις σχέσεις και στην αγάπη

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-546-937-5
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Richard Carlson & Kristine Carlson
Τιμή: 11,90€ 8,33€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,86€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Περιεχόμενα Δείγμα από το βιβλίο 

Oι συγγραφείς: Richard Carlson  Kristine Carlson

Στη σημερινή εποχή, όπου ακόμα και ζευγάρια τα οποία δηλώνουν ευτυχισμένα αδυνατούν να δώσουν τον ορισμό της «καλής» σχέσης, το βιβλίο των Richard και Kristine Carlson είναι ένας ιδανικός οδηγός για να βρείτε τον δικό σας δρόμο στον δαιδαλώδη κόσμο των συντροφικών σχέσεων.

Σίγουρα καμιά σχέση δεν είναι τέλεια και κάθε σχέση είναι μοναδική. Υπάρχουν όμως μερικές απλές στρατηγικές που θα σας επιτρέψουν να τα έχετε όλα: να είστε καλοί φίλοι, αδελφές ψυχές και σύντροφοι με την πραγματική έννοια του όρου.

O καθένας σας ξεχωριστά και μαζί ως ζευγάρι μπορείτε να γίνετε πιο τρυφεροί, αισιόδοξοι, γενναιόδωροι, ευγνώμονες, υπομονετικοί, ήρεμοι και καλοσυνάτοι. Να διαμορφώσετε μια ευρύτερη οπτική για τα πράγματα, να καλλιεργήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας, να γίνετε πιο καλοί ακροατές και να παίρνετε τον εαυτό σας λιγότερο στα σοβαρά. Το πιο σπουδαίο: όταν κάτι δεν πάει καλά, να μην καταδικάζετε τον εαυτό σας ή τη σχέση σας – και σίγουρα να μη βασανίζεστε για μικροπράγματα στις σχέσεις και στην αγάπη!

ΣΧΗΜΑ: 14 x 16 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 416 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-960-546-937-5 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2017