Κατηγορίες

Κάνε τα Όνειρά σου Πραγματικότητα

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-635-295-9
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Rut Nieves
Τιμή: 15,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Περιεχόμενα Δείγμα από το βιβλίο 

Η συγγραφέας: Rut Nieves

ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ Σ’ ΕΣΕΝΑ, ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Ανακάλυψε πώς, μέσα από τις λέξεις, τη φαντασία και τα συναισθήματά σου, θα μπορέσεις να εκφράσεις τα όνειρά σου και να τα κάνεις πραγματικότητα. Σε αυτό το βιβλίο, καρπό δύο ετών δουλειάς με τους αναγνώστες του Πίστεψε σ’ εσένα, θα βρεις πολύ απλές αλλά ταυτόχρονα πολύ εποικοδομητικές ασκήσεις, που θα σε διδάξουν πώς θα επιτρέψεις σε εσένα να ζήσεις εμπειρίες που λαχταρά η καρδιά σου.

Μέσω ενός ταξιδιού στον ίδιο σου τον εαυτό, στην παιδική σου ηλικία και στα όνειρά σου, θα μάθεις ότι ο νόμος της έλξης και η διαχείριση των συναισθημάτων είναι δύο πρακτικές άρρηκτα συνδεδεμένες και ότι, χάρη στη διδασκαλία αυτή, θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Αν το Πίστεψε σ’ εσένα σε βοήθησε να συνειδητοποιήσεις όλη τη δύναμη που σου έχει δοθεί, με το Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα θα μάθεις να χρησιμοποιείς την πολύτιμη αυτή δύναμη.
Ένα βιβλίο που θα σηματοδοτήσει το πριν και το μετά στη ζωή σου.

Οι αναγνώστες λένε:

«Με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα και να μάθω να αφήνω πίσω το παρελθόν και να είμαι ευτυχισμένη. Δεν είχα βρει ποτέ κάτι που να μου εξηγεί τόσο καλά ό,τι είχα στο μυαλό μου».

«Το Πίστεψε σ’ εσένα με βοήθησε πάρα πολύ, κι αυτό το δεύτερο μέρος ακόμα περισσότερο. Ήταν καθοριστικά για τη ζωή μου. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους».

«Ευχαριστώ για αυτό το βιβλίο. Ένα βιβλίο που θα έπρεπε όλοι να διαβά-σουμε, γιατί έτσι ο κόσμος θα γινόταν καλύτερος. Με βοήθησε να δω τα πράγματα καθαρά και να μην έχω τόσες απαιτήσεις από τον ίδιο μου τον εαυτό»

ΣΧΗΜΑ: 14,5 x 23 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 352 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-960-635-295-9 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2020