Κατηγορίες

Μια σειρά από ατυχή γεγονότα Νο 04 - Το εργοστάσιο της συμφοράς

Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-19-0660-7
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Λέμονι Σνίκετ
Τιμή: 11,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,23€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Περιεχόμενα Δείγμα από το βιβλίο 

O συγγραφέας: Λέμονι Σνίκετ

Αγαπητέ αναγνώστη,

για το δικό σου καλό, ελπίζω να µην επέλεξες να διαβάσεις αυτό το βιβλίο επειδή θέλεις να ζήσεις µια ευχάριστη εµπειρία. Στην περίπτωση αυτή σε συµβουλεύω να το παρατήσεις αµέσως, γιατί απ’ όλα τα βιβλία που περιγράφουν τις άθλιες ζωές των ορφανών Μποντλέρ Το εργοστάσιο της συµφοράς ενδέχεται να είναι το τραγικότερο. Η µοίρα της Βάιολετ, του Κλάους και της Σάνι Μποντλέρ τούς οδηγεί στην Πόλτριβιλ για να δουλέψουν σ’ ένα εργοστάσιο ξυλείας. Εκεί, πίσω από κάθε κούτσουρο, παραµονεύουν η καταστροφή και η δυστυχία.

Είµαι στη δυσάρεστη θέση να σε πληροφορήσω ότι οι σελίδες αυτού του βιβλίου περιέχουν πολλά και τροµαχτικά πράγµατα, όπως ένα γιγάντιο πριόνι, ένα απαίσιο βραστό, έναν άντρα µ’ ένα σύννεφο καπνού στο σηµείο όπου έπρεπε να βρίσκεται το πρόσωπό του, µια υπνωτίστρια, ένα τροµερό ατύχηµα που καταλήγει σε τραυµατισµό και πολλά κουπόνια.

Έχω υποσχεθεί να καταγράψω ολόκληρη την ιστορία αυτών των τριών δύστυχων παιδιών, εσύ όµως δεν έχεις υποσχεθεί τίποτα. Εποµένως, αν προτιµάς ιστορίες που να σου ζεσταίνουν την καρδιά, µη διστάσεις να διαλέξεις κάποιο άλλο βιβλίο.

Με όλο τον σεβασµό µου,

Λέµονι Σνίκετ

ΣΧΗΜΑ: 12 x 17 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 240 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΣΚΛΗΡΟ | ISBN: 978-960-19-0660-7 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2018