Κατηγορίες

Αποκαλυπτική Ιστορία τόμος 1

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-9772459355000
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 1000

Αν αναλογιστούμε την ιστορία του τελευταίου έτους στη χώρα μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχουν πέντε-δέκα διαφορετικές απόψεις για τα γεγονότα που όλοι ζήσαμε. Πόσο εύκολα λοιπόν μπορούμε να δεχτούμε ότι για τα παλαιότερα ιστορικά γεγονότα υπάρχει μία και μόνον αδιαμφισβήτητη αλήθεια, όπως την μαθαίνουμε στα σχολεία; η Η Αποκαλυπτική Ιστορία έρχεται να απαντήσει ακριβώς σ’ αυτόν τον προβληματισμό, στηριγμένη στην επανάσταση των πληροφοριών που σημάδεψε τον κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες.
Σήμερα, ΟΛΕΣ οι ιστορικές πηγές είναι πρακτικά διαθέσιμες σε ΟΛΟΥΣ και ΔΩΡΕΑΝ, ενώ τα περισσότερα κλασικά συγγράμματα είναι διαθέσιμα στο Internet - μια αφθονία και ευκολία ασύλληπτη για τα δεδομένα των περασμένων γενεών. Με βάση αυτά, μπορούμε ΟΛΟΙ να προσεγγίσουμε καλύτερα την ΙΣΤΟΡΙΑ στον 21ο αιώνα;
Η Αποκαλυπτική Ιστορία απαντά ΝΑΙ με την δική της μέθοδο, που και κάθε μήνα θα εφαρμόζει σε πολλά ακανθώδη θέματα της Ιστορίας, κυρίως ελληνικής αλλά και παγκόσμιας. Στόχος της να μπορεί ο αναγνώστης να εκμεταλλευτεί τον πλούτο των σημερινών πηγών και να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα.
Η προσέγγιση ξεκινά καταγράφοντας τις υπαρκτές ΕΚΔΟΧΕΣ των γεγονότων και καταλήγει σε ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ για την αλήθεια, δηλαδή ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ πιθανές αλήθειες, που καθένας θα σταθμίσει ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ. Με αυτό τον τρόπο, καθένας από μας μπορεί να καταλήξει στα δικά του προσωπικά «αντικειμενικά» συμπεράσματα για τα γεγονότα, στηριγμένος στα στοιχεία που έχει σήμερα στα χέρια της η ιστορική επιστήμη και διατίθενται δωρεάν σε όλους.

www.inhistory.gr