Κατηγορίες

Χειμωνιάτικα πλεκτά με βελόνες Νο 4

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-546-500-1
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Το πλέξιμο κομψών, εντυπωσιακών και όμορφα φινιρισμένων αξεσουάρ γίνεται παιχνίδι χάρη σε αυτό το καλογραμμένο βιβλίο οδηγιών, το οποίο σας καθοδηγεί από την αρχή ως το τέλος αλλά και πέρα από αυτό.

Κάντε την επιλογή σας μέσα από μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, όπως φουλάρια σε διάφορα στιλ, πολύχρωμα γάντια παλάμης και αεράτες εσάρπες και ανακαλύψτε πόσο αλλάζει το στιλ του κάθε αξεσουάρ ανάλογα με το νήμα που θα διαλέξετε. Πλέξτε με το προτεινόμενο νήμα ή κάντε τη δική σας επιλογή ανάμεσα στις εναλλακτικές που σας δίνουμε. Πλέκοντας θα ανακαλύψετε, μέσα από λαμπερές χειροποίητες λεπτομέρειες και πλεκτά δείγματα, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή σας στο τελικό αποτέλεσμα. Το βιβλίο αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της Claire Crompton, μαζί με δημιουργικές υποδείξεις και αναλυτικές, βήμα προς βήμα τεχνικές, οι οποίες δίνουν ακόμα και σε αρχάριους στο πλέξιμο την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Πιάστε λοιπόν τις βελόνες σας και ξεκινήστε το πλέξιμο: με τόσα υπέροχα σχέδια, πανέμορφα νήματα και εύκολες τεχνικές, θα δημιουργήσετε μια ολοκαίνουρια γκαρνταρόμπα από πλεκτά αξεσουάρ σε χρόνο μηδέν.