Κατηγορίες

Εγκυμοσύνη και παιδί: 5ος τόμος: Το παιδί από το 0 έως 2 μηνών

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-9552-36-3
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 1000

Η επιθυμία για ένα παιδί, οι δυσκολίες της σύλληψης, η θετική απάντηση, η αγωνία της προσμονής, οι απαραίτητες εξετάσεις, τα καινούρια συναισθήματα, η ανάπτυξη του εμβρύου, η σημασία της διατροφής, οι μέθοδοι προετοιμασίας, οι σχέσεις του ζευγαριού κι ύστερα ο χαρμόσυνος ερχομός του πολυαναμενόμενου μωρού.

Η ζωή αλλάζει. Η οικογένεια μεγαλώνει. Οι πρώτοι θηλασμοί και το μπιμπερό. Η δύσκολη περίοδος της λοχείας. Η ζωή με το μωρό και ο πρώτες φροντίδες του, οι πρώτες βόλτες, τα εμβόλιά του, οι παιδικές ασθένειες, η διατροφή του καθώς μεγαλώνει, τα παιχνίδια, η ασφάλειά του, οι πρώτοι αποχωρισμοί, οι διαφορετικοί ρόλοι του μπαμπά και της μαμάς στην ανατροφή του παιδιού κι ακόμα η υιοθεσία, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, όλα αυτά αναλύονται με τρόπο απλό και κατανοητό αλλά επιστημονικά έγκριτο.

Γυναικολόγοι, μαιευτήρες, μαίες, γενετιστές, αναισθησιολόγοι, παιδίατροι, ψυχολόγοι, παιδοψυχολόγοι, διαιτολόγοι, γυμναστές αλλά και ενναλακτικοί θεραπευτές, μια πελιάδα ειδικών, ανταποκρίνονται και απαντούν υπεύθυνα στις ερωτήσεις, στα άγχη και τις προσδοκίες των μελλοντικών και των νέων γονιών.

Ένα πολύτιμο έργο για να ζήσετε ήρεμα την εγκυμοσύνη σας μήνα προς μήνα, να κατανοήσετε το παιδί σας και να του δώσετε όλα τα απαραίτητα εφόδια.