Κατηγορίες

Πλεκτά χωρίς ραφές. 18 κολακευτικά ρούχα χωρίς τελείωμα

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-546-649-7
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Kristen TenDyke
Τιμή: 0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Η Kristen TenDyke θα σας μάθει πώς να πλέκετε μόνες σας το τέλειο πουλόβερ. Μέσα από έξυπνα σχέδια και μερικές απλές τεχνικές, σχηματίζετε και ενώνετε τα πλεκτά χωρίς να θυσιάζετε τις χαριτωμένες λεπτομέρειες.

Το "Πλεκτά Χωρίς Ραφές" προσφέρει 18 ρούχα, τα οποία συνδυάζουν πρωτότυπη κατασκευή και μοντέρνο στυλ για άνετο καθημερινό ντύσιμο. Με τις οδηγίες της, η Kristen σάς μυεί σε ένα πλήθος τεχνικών, που είναι πολύ πιο εύκολες απ' όσο φαίνονται, κάνοντας παράλληλα τα σχέδια προσιτά και για τους προχωρημένους αρχάριους.

Τα κεφάλαια παρουσιάζουν βασικά σχέδια χωρίς ραφές, εναλλασσόμενα σχέδια, καλώδια και δαντέλα. Τα αποτελέσματα συνιστούν όμορφα πλεκτά με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως τσέπες χωρίς ραφές, κουκούλες, πιέτες και ψευδοροφές. Σε κάθε σχέδιο υπάρχουν συμβουλές που σας βοηθάνε να μαθαίνετε νέους τρόπους για να προσαρμόζετε τα ρούχα σας.

Χαριτωμένα και πρακτικά, τα σχέδια στο "Πλεκτά Χωρίς Ραφές" θα εμπλουτίσουν την γκάμα του πλεξίματός σας, όσο εσείς θα εμπλουτίζετε την γκαρνταρόμπα σας.