Κατηγορίες

Επενδυτικά Κεφάλαια

Κατασκευαστής: ΠΕΔΙΟ Εκδοτική
Κωδικός Προϊόντος: b-978-960-546-510-0
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Πλήρης βιβλιογραφία: Jerome De Lavenere Lussan
Τιμή: 0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό

Ο οδηγός των Financial Times στα Επενδυτικά Κεφάλαια, εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επενδύσετε σε επενδυτικά κεφάλαια, αμοιβαία κεφάλαια υψηλού κινδύνου και εναλλακτικά επενδυτικά κεφάλαια. Είτε είστε επαγγελματίας του χώρου είτε ιδιώτης επενδυτής, το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για το είδος του επενδυτικού κεφαλαίου στο οποίο θέλετε να επενδύσετε, να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε τις σωστές επενδυτικές αποφάσεις και συμβουλεύει πώς να επενδύσετε με έξυπνο και ωφέλιμο τρόπο.

Ο Οδηγός των Financial Times στα Επενδυτικά Κεφάλαια:

- Σας διδάσκει πώς να επιλέγετε κεφάλαια με βάση την αξιοπιστία του επιχειρηματικού τους μοντέλου και των επενδυτικών τους στρατηγικών.

- Εξηγεί τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος επενδυτής πριν επενδύσει τα χρήματά του.

- Βοηθά στην "αποκρυπτογράφηση" της επαγγελματικής ορολογίας, ώστε να λάβετε μια πραγματική αίσθηση του κινδύνου που συνεπάγεται η στρατηγική κάθε εταιρείας.

- Σας δείχνει πώς να επισκοπήσετε τις λειτουργίες και τις επενδυτικές διαδικασίες των διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων.

- Επισημαίνει σημαντικούς παράγοντες που χρήζουν προσοχής και τα είδη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που πρέπει να αποφεύγετε.